Tröttmössa

Trots att vi inte var uppe halva natten, Systeryster och jag, så var jag toktrött igår. Somnade i brassestolen på balkongen! Sov nog 1 timme. Zzzzzz…

Gick in och duschade och tänkte faktiskt gå och lägga mig direkt, men så tänkte jag att då vaknar jag väl 4 på morgonen, senast. Klockan var inte ens 18.

Så jag rev ur lakanen ur sängen och slängde in dem i tvättmaskinen och sen la jag mig framför TV:n i soffan i stället. Fast det är ju inte direkt program man hoppar jämfota av glädje av att se nu på sommaren. Så snart lakanen var torra igen så bäddade jag sängen och la mig och läste i stället. Viftade ett tag med lakanen för att svalka dem, för de var fortfarande rejält varma från tumlaren. Och varma lakan längtade jag INTE efter i hettan!

Läste kanske 30 minuter, men sen bara klippte jag med ögonen så jag släckte och somnade. Har sussat så gott så! 

Nu har jag ätit frukost och ska ta tag i det jag hade tänkt ta tag i igår, men var för trött för. Så nu MÅSTE jag!

Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s