Sista veckan

Nu jobbar jag sista veckan, sen är jag ledig i 4 veckor!! Och jag gör inte som många andra, att fösta semesterveckan går till att varva ner.

Mentalt varvar jag ner sista jobbveckan. Det är super mycket att göra på jobbet, så jag ligger inte på latsidan när jag är där. Men det känns liksom lite mer avslappnat, bara för att jag vet att snart är jag ledig!

Jag jobbade till 18 igår, handlade lite på vägen hem och sen satte jag mig på balkongen med middagen. Supervarmt inne i lägenheten, så det gick knappt att vara inne. Öppnade sovrumsfönstret och balkongdörren för att vädra ut.

Sen tog jag ut lite chips och en slatt sangria.

Är det semester snart, så är det!

Kollade på TV lite senare, Follow the money bl.a.

Nu är jag på väg till jobbet. Ska vikariera på en annan tjänst idag. Det är kul att göra lite allt möjligt, och rycka in på annat ibland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s