Klump i magen

Efter jobbet mötte jag Carina i centrum. Vi gick och satte oss och åt på en restaurang.

Vi satt på uteserveringen och vid ett annat bord satt 2 kvinnor och 1 man. De drack vin och var ganska påverkade. Och det hade väl inte varit hela världen, om det inte var för 1 sak. I en barnvagn låg ett litet barn, 1- 1 1/2 cirka, och sov. Och mamman pimplade vin för allt vad hon var värd. När hon reste sig så var hon vinglig, och blicken var helt simmig.

Usch, jag hoppas att barnet bara sov vidare. För det hade inte varit säkert att bära ungsudden när hon var så onykter. Och, framför allt, så hoppas jag att det där var en engångs grej, att mamman inte sitter och pimplar vin ofta i den här mängden.

Om mannen som var med var pappan eller inte gick inte att avgöra. De kanske var 3 vänner. Men ingen av dem hade omdöme nog att inte supa sig fulla när de hade ett litet barn att ta hand om.

4 reaktioner på ”Klump i magen

 1. Usch! Man kan ju hoppas att det fanns någon som skulle möta upp eller iaf fanns hemma för att ta hand om den lille….. (Och varför i hela fridens namn serverar man så mycket till någon med ett litet barn? Ett glas ok men resten? Och med alkohol i.)

  Gilla

 2. 😦
  Usch då
  Förstår klumpen.
  Ringa socjouren?
  (Tror man får tfn via polisen)

  Försent just nu men

  Gilla

  1. Jag har varit i kontakt med dem förr, och då har de inte agerat alls, det verkar som att det typ ska vara omedelbar fara för livet eller nåt för att de ska agera.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s