Fest

Igår var jag hem till Agneta och Stephen på kombinerad födelsedags- och utflyttningsfest. Agneta fyllde år, och de ska flytta om 1 månad.

När gästerna kom så fick vi en supergod välkomstdrink och en tom plastkasse var.

Sen fick man knata runt och plocka med sig av de böcker de rensat ut inför flytten. Smart idé!

Jag sa till Agneta att det var som när man var liten och var på kalas, då fick man oxå med sig en påse hem!

De bjöd oxå på pizza. De hade beställt hem massor av pizzor, så vi fick ta en bit av olika om vi ville. Mums!! Det var så gott och trevligt!

Jag stannade dock inte så länge, för jag var ju så trött igår. Så jag åkte hem, duschade och la mig. Kollade en liten stund på TV, sen somnade jag och har sovit som en klubbad. Vaknade inte ens direkt när klockradion satte igång. Nyheterna var redan slut när jag reagerade. Ja, ja, jag hinner ändå i tid, det är huvudsaken!

Och idag är näst sista dagen innan SEMESTER!!

10 reaktioner på ”Fest

 1. Nope, idag är det näst sista dagen innan semestern är slut för i år. Har dock fuskat lite och har några få dagar kvar som jag tänkte passa på att ta under hösten. Text en fredag i september, en i oktober och så en mellan jul och nyår. I november blir det nog bara en halv fredag. Kan vara bra att ha någon i reserv.

  Gilla

   1. Jodå, fast just nu känns det som jag fortfarande inte har haft någon. Dvs den hade gärna fått vara några veckor till….. Men så blir det när man byter jobb.

    Gilla

 2. Så smart 👍🏻
  Och här är det sista sommarsemdagen imorgon 😞
  Har nån/några dagar ledigt i höst m men ändå

  Gilla

 3. Jag vill önska dig en riktig bra semester. Även fast den börjar imorgon så tror jag att den redan börjat liite idag… Med all rätt. Jag börjar jobba på måndag vilket känns bra. Min första vecka gjorde jag…ingenting. Det var så rackarns skönt! Jag sa till mig själv ”Lena, nu gör Du vad Du vill” och det gjorde jag. Jag gjorde absolut ingenting. Och det gjorde mig så gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s