AW med Nettis

Jag slutade 14.30 igår, men Nettis skulle jobba till 16. Så jag sa till Bossen att då jobbar jag över till 16. För Nettis och jag skulle på AW tillsammans.

Vi försökte dessutom få med Bossen, men han hävdade att han var upptagen. Va?? Vad kan vara viktigare eller trevligare än att umgås med oss??

I alla fall. När klockan var 14.40 snabbar Nettis mig och säger att hon kan gå nu, och ta komp. Så jag knatar bort till hennes skrivbord. Då skriver hon till Bossen att hon tar komp och går nu. Blixtsnabbt svarar Bossen så här: Jaha, men du tar inte med dig I mitt huvud, hon lämnar inte kontoret en minut innan 16!!

Hahaha! Att Nettis skulle gå var inget problem, hon som hade arbetstid till 16. Men jag, som egentligen hade slutat skulle stanna? Sen kom han till oss och vi skrattade åt det. Kul att känna sig uppskattad i och för sig. Det var så klart okej att vi gick.

Vi åkte till Solstugan i Fredhäll. Så mysigt ställe! Första gången jag var där.

Högt uppe på klipporna med vattnet nedanför.

Vi satt och babblade och fnissade.

Köpte varsin supergod macka med skagenröra på.

Det var supertrevligt! Vi sa att hit ska vi ta oss fler gånger! Det var bra att vi kom tidigt för senare var det rätt fullt, vilket inte är så konstigt. Det läget är svårslaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s