Perfekt väder

Igår var vi in till Arboga, allihop, och kikade runt på medeltidsveckan. Det var grått och kom några stänk, det var allt.

Vi satt och tittade på tornerspel och det var riktigt kul! Världens drag! Småtjejerna tyckte dock att de bråkade för mycket. Och det gjorde de ju faktiskt.

Idag satt jag och läste ute på tomten på förmiddagen. L packade ihop sina saker och har åkt hem till M. Jag åkte in till Arboga och mötte upp Dottern med familj och vi knatade runt och kollade på lite olika grejer, klappade kaniner, alla hundar vi mötte och så red tjejerna. Sååå spännande!! Sol och moln om vartannat. Några få stänk ibland, men ingen riktig skur ens.

Vi åt lunch tillsammans innan vi skiljdes åt. Jag knatade in i en av klädbutikerna och kollade efter shorts, och provade ett par jättefina. Men de var så stora i storlekarna att 36 var för stora. Och de fanns inte mindre, tyvärr. Så jag handlade lite mat och sen åkte jag till Pops. Där provade jag 2 olika shorts, båda på rea. Och jag köpte ett par! Och så fler trosor! De är supersköna! Under tiden jag satt i bilen kom en rätt rejäl skur, men den varade bara en liten, liten stund.

Nu sitter jag hemma på tomten igen och dricker kaffe och ska läsa min bok. Varmt och skönt, och uppehåll! Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s