Shoppingrunda

Det var fortfarande halv storm när jag kom upp idag. Men halvklart! Alltid något. Efter frukosten så blötte jag håret och blaskade av mig. Sen åkte jag till Dottern med familj. Satt med tjejerna och kollade på Pippi. Åh, vad de filmerna är bra!

Sen åkte Dottern och jag till stan. På Jysk, strax hitom stan, köpte jag 2 handdukar. 7 kronor styck!!

Dottern hittade bland annat supersöta dynor till utemöblerna på rea! Och en supersmart klädhängare! Sen var vi in på nästa butik, Pops, som ligger närmre stan. Där hittade jag både födelsedagspresent till Korven och en annan present. Plus strumpor till Toyboy i bambu, och en BH i ljusrosa till mig. Dottern hittade oxå kläder, dels de sköna i bambu, som jag köpte förra året och så en del till tjejerna var det dags att åka in i själva Arboga. De har stängt av en bro för renovering, så vi kan inte åka vår vanliga väg. Dottern visste en bra väg, men så körde vi av misstag förbi där vi skulle svängt. – Ingen fara, säger jag, jag vänder här!! Så svänger jag in på en parkeringen och så ut igen. Åt SAMMA håll jag kört innan! -Men, säger Dottern försiktigt, vi skulle ju åka tillbaka?!?! Och så brast vi ut i skratt!! Bara att vända igen!!

Sen åt vi thaibuffé till lunch. Mums! På en av mina favvobutiker inne i Arboga hittade jag resten av presenten (kan inte avslöja till vem) och 2 fina små grejer till! Dottern hittade gosedjur bland annat, till tjejerna.

Sen knatade vi in i en loppis/antikaffär. Där fyndade Dottern dels fina spetsar till hyllkanter (heter det så??), en hel del fina dukar, ett jättefint linnelakan med en infälld spets, barnböcker och en hel del annat. Det fanns ett helt rum där sakerna antingen kostade 10 kronor styck, eller så kunde man fylla en kasse och betala 100 kronor för kassen. Snacka om att vi packade kassen väl! Supertung, men väl värd sina 100 kronor! Sen kände vi oss nöjda för dagen. Och dessutom började det spöregna, så vi hastade till bilen och körde till macken. Där parkerade vi under tak och gick in och köpte 1 flaska vatten och varsin glass. Medan vi åt vår glass och drack vatten så avtog regnet så vi körde till vattenkranen. Där monterade vi på vår slang och fyllde 2 dunkar med vatten. Perfekt! Sen körde vi till mataffären och handlade. Sen in med det i bilen och så hemåt! Tjejerna tog emot oss när vi kom hem och så hjälptes alla åt att lasta ur dagens inköp, och sen vinkade de av mig och jag åkte till Lillstugan. Men, när jag kom ut från deras lilla väg kom jag på en sak. Var inte bakluckan tom, när jag körde iväg? Var är min matkasse? Jag stannade och kollade i baksätet. Nix, bara kassarna från de andra butikerna, ingen matkasse. Går ur och kollar även bakluckan. Nix, den är tom (förutom solstolen och solmadrassen, som bor där på sommaren). Bara att backa tillbaka och köra ner till dem igen. Hittade min matkasse bland deras i deras kök. Fniss!!

4 reaktioner på ”Shoppingrunda

  1. Åh vad jag saknar några foton på såna här inlägg. Blir så himla nyfiken på sakerna ni köpt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s