Sovit i min egen säng

Jag åkte direkt hem från Pappsen igår. Packade upp väskan och slängde in en laddning tvätt i maskinen. 2 vändor gick den, och 1 till nu på morgonen.

Satte på TV:n (vilken lyx!!!) och kollade på Barnmorskan i East End och sen komisarie Banks. Skönt att bara slappa i soffan hemma 1 kväll. Och skönt att sussa i min egen säng! Kunna vräka sig i en stor säng kändes ganska lyxigt.

Nu har jag ätit frukost, och ska duscha och bara vänta på att tumlaren ska gå klart. Sen åker jag tillbaka ut till stugan. Mys!!! Just det, har glömt att fråga M och L om de hört/sett musen i helgen. Måste kolla med dem!! Jag hoppas och tror att den dragit vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s