Alla väder idag med

Vaknar till en jämngrå himmel.

Äter frukost inne i lugn och ro. Sen fixar jag fotbad på verandan.

Då börjar det klarna upp! Så när jag klippt naglarna och filat fötterna så de är alldeles lena och mjuka så satte jag på mig bikini och satt i solstolen och njöt.

Här var byxorna ännu på, men sen blev det som sagt bikini ett tag.Gick in en vända och när jag kom ut igen så kom en skur. Va fasiken då?!?!Då klädde jag på mig, lassade in vattendunkar i bilen och åkte till stan. Var in på Dollar store och kollade runt lite. Hittade böcker för 19 kronor och DVD-filmer för 10 kronor. Perfekt! Sen åt jag och åkte till macken och fyllde på dunkarna med rent vatten. Och så till Dottern med den ena av dunkarna.När jag var i väg så var det hyffsat väder, men när jag var hos Dottern så kom värsta skyfallet! När jag skulle ur bilen hemma hann jag bli plaskblöt innan jag fick upp paraplyet. Vattendunken får jag släpa upp en annan gång, när det inte regnar! Nu ska jag fika och läsa lite! Om jag bara lyckas ladda upp bilderna i det här inlägget, så jag kan publicera det…

Kan meddela att jag försökt ett bra tag nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s