Ingen mus!

Musen har inte setts till eller hörts av under helgen! Den har nog flyttat vidare. Skönt! Jag handlade på vägen, även till Dottern med familj. När Jag klev ur bilen hos dem kom tjejerna springandes och kastade sig i min famn. Vilket välkomnande!!När jag kom till stugan sken solen, så jag satte mig ute med ett mellis och en kopp kaffe. Sen mörknande himlen mer och mer, så jag gick in. Då började det regna. Och efter ett tag klarnade det upp och det var sol och klarblå himmel.Alla väder under loppet av bara några timmar! På kvällen såg jag en så bra film, Fyren mellan haven. Jag har läst boken och älskade den! Sen såg jag att det gjorts en film av den, men såg den aldrig. I affären när jag handlade igår så hade de den, så jag köpte den. Alicia Vikander och Michael Fassbender var jättebra! Kan varmt rekommendera den!

2 reaktioner på ”Ingen mus!

  1. Jag blir så glad när du ger boktips. Jag lyssnar på böcker, gillar inte så mycket deckare eller läskigt. Men när jag ser att du pratar om något annat så kollar jag om det finns på min Nextory och då spar jag den. Tack tack.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s