Phu, mycket idag! đŸ˜‰

Jag vaknade redan vid 8. Regnet smattrade mot rutorna. Tog med en tom dunk, och satte mig i bilen. Var först och kollade i 3 butiker (eller ja, i 2, för 1 var inte öppen) efter en ny brÀnnare till en sÄ snygg fotogenlampa som Àr Dotterns och Dotternssambos. Men de fanns inte, sÄ jag fÄr leta vidare. Den lampan Àr mitt projekt.

Sen handlade jag, var in pÄ Pops och skulle köpa fler bambutrosor, men de hade inte fÄtt in fler i mon storlek.

Hem och packade upp varorna, och sen knatade jag till NorrgÄrden (Dotterns med familjs stÀlle) dÀr jag fick lunch. Mysigt! Sen Äkte Dottern och Dotternssambo till tippen, besiktigade slÀpet och handlade. Under tiden var jag kvar med tjejerna. Vi lÀste böcker, kollade fÄ film och hade innemys, för det skvalade mot rutorna.

NĂ€r de kom hem igen sĂ„ fikade vi tillsammans innan jag knatade tillbaka till mitt. (Ja, mitt och mitt…) Nu vĂ€ntar jag pĂ„ M och L, och eventuellt sĂ„ Ă€r Farmor oxĂ„ med. Ska bli trevligt med sĂ€llskap!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s