Vilken dag, och kväll!!

Strålande sol, varmt i vattnet så man kan plaska länge!

Jag njöt i solen, och har börjat på en ny bok.

Riktigt bra!

Älskar ”mina” klippor!

Klockan 14 åkte jag hem, duschade och knatade till centrum där jag träffade Carina. Tillsammans åkte vi till stan och mötte upp Pappsen. Vi skulle nu äntligen ta oss till Torpedverkstan och äta! Kollade hemsidan igår, och såg när de öppnar. Klockan 17, perfekt.

När vi kom till Skeppsholmen så mindes vi inte var det ligger, så jag tog upp hemsidan igen för att kolla adressen. Där står det; Idag abbonnerat. Men va f*n!?!?! Inte nåt om det igår. Nähä, vad är plan B?? Det blev af Chapman. Vilket var ett väldigt bra alternativ!

Vi tog varsin räkmacka, supersmarrig.

Så skönt att sitta ute och äta gott och med så fin utsikt.

Blåsten hjälpte inte min frisyr, direkt…

När vi gick längs vattnet tillbaka mot stan så hör jag plötsligt nån som ropar på mig. Där sitter Maggan och Hannah med några vänner! Så vi stannade och babblade en stund. Mysigt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s