Vilken tur

Så himla bra att jag tog till vara det vackra vädret i veckan, och var på klipporna hela dagarna!! Idag är det ju grått. Och det är ju oxå tur, för då kan jag stanna hemma och ta hand om en massa praktiskt.

Jag ska ta några blomskott, packa upp det som är kvar i väskorna, vika tvätt (det är huuuur mycket som helst…) och säkert finns det annat som oxå behöver tas tag i. Fast det här räcker ju faktiskt. Det vore ju skönt att sitta en stund på balkongen och läsa oxå.

Sista semesterdagen idag. Jag har haft en underbar semester! Känns både som att jag varit ledig länge, och som att det var alldeles nyss jag jobbade sista dagen och sa att åååhh, nu 4 veckor ledigt. Så är det ju alltid. Men, som sagt, jag har haft en kanonsemester, så jag känner mig utvilad och väldigt nöjd. Det är bra!

Något som är mindre bra, väldigt mycket mindre bra, är att TV:n i sovrummet gått sönder. Blääh! Jag har inte tagit fram pappren än, men jag tror inte att garantin fortfarande gäller. Suck. Ja, ja, det är ju inte hela världen, bara irriterande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s