Spontanshopping

Jag plockade upp Carina när hon slutat jobba igår och så åkte vi till Outleten i Barkarby. Och hoppsan, på Stadium råkade jag köpa en vinterjacka. En rosa! Hehe!

Sen åt vi på Pizza Hut innan vi åkte hemåt. Väl hemma så packade jag övernattningsväska och sen satte jag mig i TV-soffan. Slappt och skönt. Lite svårt att komma till ro och somna vid 22 redan, dock. Även om jag ju inte direkt nattsuddat på semestern så kändes det konstigt att ha en tid att passa när jag skulle gå upp. Men jag kom upp och nu är jag på jobbet.

Trevlig fredag!

4 reaktioner på ”Spontanshopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s