Snillen spekulerar

Efter jobbet igår åkte jag hem till en kompis. (Hon tyckte det var tystnadsplikt på det här, men jag kan säga att namnet börjar på C och slutar på arina 🤣 )

Hon har köpt ny TV så vi skulle sätta fast stativet på den. Hur svårt kan det va?? Ganska så mycket svårt, visade det sig…

Det såg lätt ut, så vi satte dit det, men skruvarna var alldeles för korta så det satt ju inte fast. Så vi tog fram instruktionsboken som hade en rubrik ”att montera fotstödet”.

Där stod att man ska se till att TV:n har god ventilation. Eeehhh, jaha..?? Och så att man ska följa monteringsanvisningen noga! JA VISST, MEN VAR STÅR DEN DÅ???

instruktionsboken, kontrollen, några prylar för att fästa den i väggen och garantipappren låg alla samlade och inplastade. Man hade ju kunnat tro att de varit smarta och hade samlat allt där. Icke!!

Längst ner i kartongen, under TV:n så att det knölats in i frigoliten, låg ett löst papper. Med instruktionen!! Phu!!

Då gick det ju faktiskt rött lätt att få till det!

Så vi lyfter ut TV:n till bänken där den ska stå och ska få igång den. Och den startar och får bild och vi följer det som står på skärmen. Tills det står att vi ska trycka på SOURCE på kontrollen. Ingen knapp är märkt med det. Och ingen av symbolerna kan vi tycka betyder det. Det var väldigt få knappar på kontrollen. Jag har aldrig sett så få knappar på en kontroll.

Då var vi så irriterade (kanske på oss själva, att vi f*n inte kan klara det här själva!!) så hon vars namn börjar på C och slutar på arina sa att nu skiter vi i det här!! Yngsta dottern får komma imorgon, hon är bra på sånt här!

Ja, ska man se det positivt så klarade vi i alla fall 1 uppgift av 2…

Jag åkte hem sen och tittade på dokumentären på 4:an, Kapten Klänning. Vilken otroligt otäck människa!! Snacka om att leva dubbelliv! Usch!! Tänk vad hemskt för hans familj när han åkte fast. De har ju antagligen inte haft en aning.

Nu är jag, och mina terminalglas, på väg till jobbet. Ha en bra dag!

2 reaktioner på ”Snillen spekulerar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s