Ny gen i dagens barn??

Igår hade hon vars namn börjar på C och slutar på arina sitt äldsta barnbarn hemma. Han är 8 år.  Å T T A år. Vill vara tydlig med det.

Han ville titta på TV så hon vars namn börjar på C och slutar med arina sa som det var att hennes TV var ny och hon hade inte fått igång den än.

Ungsudden tittar på henne och säger; -Men mormor du gör ju bara så här, och tar kontrollen och fixar alla kanaler. Men va f*n?!? Hur kan en 8-åring bara fixa det??? Föds barn idag med en teknik-gen som vi saknar? Vi 2 tanter är alltså utklassade av en unge på 8 år… Känns ju jättebra, det här. Självförtroendet är på topp, verkligen. Jag frågade hur han gjort när han kom till där man skulle klicka på ”source-knappen”, för det fanns ju ingen sån på kontrollen. Men hon hade ingen aning, han gjorde allt så snabbt så hon hade inte en chans att hänga med.

Ja, ja, det är ju bra att TV:n funkar och är igång i alla fall. Det är ju huvudsaken. Jag vet vem jag ringer när jag behöver teknisk support nästa gång!

6 reaktioner på ”Ny gen i dagens barn??

  1. Japp behöver man hjälp idag så kallar man på närmaste unge över 3 ÅR! Det de inte fixar är trasigt…

    Gilla

  2. För nåt år sedan när Toker va hos mig, han var väl typ 7-8 år, så lyckades han starta min stationära gammal dator, vilket jag hade försökt med flera ggr innan utan att lyckas då den totalvägrar starta.

    Ifs har han försökt flera ggr efter utan att lyckas igen, den totalvägrar kanske ska be hans småbröder testa, de kanske lyckas 🙂

    Ps..source är oftast knappen som har typ en rektangel med en pil från vänster sida mot mitten av rektangeln, man byter ofta till hdmi/av kanaler med den knappen på fjärrkontrollen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s