Våga vägra höst

Jag tänker inte göra höst förrän jag måste!

Alltså fortsätter jag klä mig i sommarkläder så länge det går.

Jag köpte en ny hylla till badrummet innan jobbet idag.

Den lilla mugg jag hade var för liten för eltandborsten. Och så har jag mellarumsborstarna i ett snapsglas . 🤣 3 olika storlekar behöver jag för att komma emellan överallt.

När jag var i centrum så skulle jag kolla vad klockan var så jag ska ta upp mobilen. Men jag hittar den inte! Nähä, den är alltså kvar hemma!

Knatar hem igen men hittar den inte hemma heller! Tömmer väskan (Och hittar spegeln jag letat efter!) men nej den är inte i något av facken. Tar då hemtelefonen (tur att jag hade den!!) och ringer upp mobilen. Det börjar ringa bakom mig, så jag vänder mig om. Det ringer fortfarande bakom mig. Jag har mobilen i bakfickan… Suck! Ibland blir jag så trött på mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s