Målarhelg

I fredags började jag jobba klockan 14, och för en gångs skull tog jag bilen. Trodde det skulle vara en massa köer, så jag åkte tidigt. Men Waze (en gps-app) visade en annan väg ön den jag brukar köra, så det gick snabbt att ta mig till kontoret!

Jaha, då var det bara att jag skulle hitta en parkering oxå. Brukar ju vara knökfullt om man kommer efter 7.30. Men det måste ha varit min turdag, för jag hittade en plats direkt!

Jobbade som en liten gnu till 20.00 sen hoppade han in i bilen och drog iväg ut till M och L på landet. Lite ovant att köra dit i mörker, för det börjar ju tyvärr bli mörkt redan vid 20 nu.

Tog en kvällsmacka och babblade lite med dem, sen la vi oss och sussade.

På morgonen efter frukost hämtade L tjejerna, de skulle vara med M på dagen. Jag och L var hos Dottern och Dotternssambo och målade huset. Falurött med vita knutar. Vi hade tur med vädret, vi var rädda för att det skulle regna hela helgen. Men lite, lite duggregn på lördag förmiddag, det var allt. Och det var så lite att vi kunde måla ändå!

Så nu är cirka halva huset målat! Vi jobbade på bra! M hade lagat mat så vi hade färdig middag på lördagen och lunch igår. Och igår var det så vackert väder att vi satt ute och åt. Mysigt!

Att bada och tvätta sig i kanalen var dock något mindre mysigt. Brrr, det var kallt! Men det gick!

När jag kom hem igår så bara duschade jag, åt lite och sen slappade jag framför TV:n. Så skönt så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s