Cetaphil

Jag fick ju flera Cetaphilprodukter när jag nappade på ett erbjudande om prenumeration av Amelia tidigare i somras.

Nu har jag använt dem allihop, och ansiktscremen och hudlotionen varje dag. Och de är så bra!! Huden är så mjuk och len, och känns verkligen återfuktad. Och ansiktet håller sig så hela dagen, jag känner mig inte torr framåt eftermiddagen.

Första dagarna så liksom fjällade jag lite trots att jag kände att huden kändes len. Men jag fortsatte ändå med lotionen, och det gick snabbt över. Och på baksidan av överarmarna har jag alltid haft knottror. Ibland mer, ibland mindre. De är borta nu!! Helt otroligt!

Så det här är verkligen bra produkter som jag kommer fortsätta med! Inte särskilt dyra och dessutom dryga. Så dem kan jag rekommendera.

2 reaktioner på ”Cetaphil

  1. Dottern använder ngn flytande tvål och ansiktskräm varje dag och hon är supernöjd. Beställer på nätet, kostar typ 55 kr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s