Planeringsmöte

Igår efter jobbet så mötte jag upp Blidö och Wilbur på Caliente på Kungsholmen. Drack, så klart, ett glas sangria när jag kom! Mmmmm!

Vi åt och babblade. Och vi babblade inte om vad som helst!!!! Nä, för nästa helg åker vi till Barcelona!!!! Så vi valde en tapas-restaurang för att komma i stämning! He he!! Som om det hade behövts…. Vi pratade om vad vi vill se, vad vi ska ta med, vem som tar med vad och så vidare.

Vi har länge sagt att vi ska resa någonstans för att fira när det är 40 år sedan vi lärde känna varandra alla 3. (Hur kan vi ha känt varandra i 40 år, jag är ju bara 35???) Och så blev det dags att göra slag i saken, och så höll vi på fram och tillbaka och funderade på vart vi ville åka. Till slut föll valet på just Barcelona. Så då började vi kolla efter flyg. När kunde vi hitta avgång till bra pris? Och Blidö är en jäkel på att rota rätt på sånt så hon messade att hon hittat bra avgång! Så vi slog till! 

Sen träffades vi igen och kollade på boende. Hittade ett hotell som verkar bra, så vi bokade! Och där nånstans kom vi på att vi visst varit lite ivriga… Det är nästa år vi har 40-års jubileum!

6 reaktioner på ”Planeringsmöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s