TV-kväll

När jag slutar 20 så får jag ofta nästan bara gå och lägga mig när jag kommer hem om jag börjar 7.45 dagen efter. Men idag börjar jag 10.45! Så jag behövde inte alls stressa i säng igår. Utan jag satte mig framför TV:n och zappade först runt lite mellan kanalerna men hittade inget bra. Så då gick jag in på Viaplay och kollade på några fler avsnitt av Heder. Jag har ingen koll på vilken dag det kommer nya avsnitt, så min strategi är helt enkelt att låta det gå flera veckor mellan gångerna jag tittar så har det hunnit komma i alla fall fler avsnitt än 1. He he he!!

När jag hade kollat på de avsnitt som fanns, så la jag mig och läste en stund innan jag släckte och somnade. Jag hade ställt klockan på 8, för jag ville hinna sitta och äta frukost i lugn och ro. Och, hör och häpna; 7.50 vaknade jag av mig själv!!! Så skönt att sova tills jag vaknar självmant! 

Så nu sitter jag framför datorn och har scannat av nätet och har ätit frulle. Bara kaffet kvar som jag sippar på samtidigt som jag skriver till er. 

När jag klev upp och drog upp rullgardinen och såg en klarblå himmel och sol så tänkte jag ta klänning idag. Sen kastade jag, som tur är, ett öga på termometern. +7. SJU grader??! Eftersom jag totalvägrar att börja använda strumpor redan så blir det inte klänning idag. Det blev jeans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s