Kapten Klänning

Jag tittade på sista delen i dokumentären om polischefen Göran Lindberg igår. Vilken fruktansvärt otäck människa!

Han blev dömd och har avtjänat sitt straff och bor nu på sin hästgård i Dalarna. Hästgård… Direkt tänker jag att det antagligen är unga tjejer, flickor, där. Och han lär ju knappast ha blivit ”botad”. Man får bara hoppas att alla föräldrar till flickorna i trakten vet vem han är!

Jag tycker synd om hans barn och fru. Jag undrar om han fortfarande är gift med den kvinna han var gift med när han greps? Om hon inte vetat om vad han ägnade sig åt, kan hon stanna kvar när hon fått veta? Hade han visat sadistiska tendenser även mot henne?

Jag antar att frun ändå inte kan ha haft vetskap om alla hans sexköp, sexchattande med riktigt unga flickor, möten med andra män som tillsammans haft våldsamt sex med kvinnor och allt hemskt han gjort.

Det här var alltså en man som föreläste om jämställdhet. En förebild för många. Jag ryser….

2 reaktioner på ”Kapten Klänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s