Packa

Igår åkte jag raka vägen hem efter jobbet. Och så satte jag igång med kroppsvård (läs; att ta bort hår överallt på kroppen utom på huvudet, typ….), nagelfix och packning.

Mitt i allt så började jag kolla på en dansk dokumentär om en 10-årig flicka från Etiopien som blev bortadopterad till Danmark, Amys vilja. Så fruktansvärt!!! Hon trivdes aldrig i sin adoptivfamilj, hamnade i fosterhem och vägrades kontakt med sin biologiska familj. Detta trots att den biologiska mamman blivit lovad att få ha kontakt med henne och inget hellre ville! Usch, vilka människoöden!

Nu har jag ätit frukost och ska snart försöka bestämma vilka kläder jag ska resa i. Vill helst inte ha varm jacka med mig, men kan jag stå ut att ta mig iväg utan?? För i Barcelona lär jag inte behöva den!

 

2 reaktioner på ”Packa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s