Städ-Stina

Igår mötte jag M, L och fler ur deras familj för att äta i centrum. Och för att fira Ms födelsedag! Min allra bästa M, som A L L T I D ställer upp vad det än gäller. Hon och L kom farandes när jag ringde klockan 5 på morgonen när jag nyopererad svimmade i köket och krossade ett glas i fallet. Hon har suttit med mig och i evighet lyssnat på mig som om och om igen ältat allt och inget när jag varit som mest deprimerad. Men hon är oxå den som jag skrattat med så jag nästan kissat på mig! Hon, jag och L fick en gång en hel tunnelbanevagn att brista ut i skratt för att vi skrattade så mycket! Ja, en människa, som försökte läsa, bytte i och för sig vagn… Men de andra började en efter en att skratta de med! 

Så M är väl värd all uppvaktning och uppskattning i världen!!

Idag börjar jag jobba klockan 15, så nu ska dammtrasan, dammsugaren och eventuellt även skurhinken fram! Städ-Stina ska fara runt i hemmet som en tornado. Det behövs, kan man säga för det var ett tag sen…

Fick upp ett minne på Facebook nyss. En bild av när jag satt med foten i Jätteskon och solade barbent på balkongen den här dagen för några år sedan. Och visserligen skiner solen idag, men det är bara 9 grader ute, så några bara ben kommer det inte bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s