Söndagslunk

När jag åkte ifrån Bromma Blocks igår så åkte jag direkt till Carina. Hade lite abstinens, vi har inte setts på 1 vecka. Och eftersom vi setts så gott som dagligen i sommar så kändes det som jääääättelänge!

Vi fikade och babblade och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist. Fast vi ju har haft chattkontakt, så är det ju ändå skillnad på att ses och babbla. Så det var trevligt!!

Sen åkte jag hem, satte mig och åt och sen soffan med söndagsbilagorna. Myspys!

På kvällen kollade jag på Svenska Fall på TV. Det handlade om tyskan som mördade 2 små barn i Arboga, och nästan även deras mamma. Så hemskt! Hur är man funtad om man kan göra något sånt? Självklart måste det ju vara något fel på en sån människa, men hon blev vad jag förstår inte klassad som psykiskt sjuk i juridisk mening. Hon nekar till att ha gjort det, men annars skulle det ju vara intressant att höra hennes tankar kring detta. Hur hon tänkt, vad hon tänker nu och så vidare. Hua, det finns så många knäppisar där ute!

Idag börjar jag sent, så jag har haft sovmorgon och har ätit frukost i lugn och ro. Läst bloggar och suttit länge med kaffet. Skön start på veckan!

Jag önskar er en bra måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s