Älskar mitt jobb

Men under en längre tid nu så har det, så att säga, varit för mycket att älska. Vi har haft TOKMYCKET att göra på alla håll och kanter. Flera av kollegorna har beklagat sig, och jag har förvånat insett att jag ändå inte känt mig stressad. Jag som efter min depression är mycket mindre stresstålig. 

Men sen en tid tillbaka så har jag känt av pressen och stressen, tyvärr. Och igår när jag hade jobbat klart så var jag helt slut. Verkligen, helt slut! Och jag hade ont i magen. Jag vaknade vid 4 i morse med tankar på jobbet snurrandes i huvudet och ont i magen och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen och försökte styra tankarna in på annat, men när klockradion satte igång och jag fortfarande var vaken så bestämde jag mig för att ta ett break. Ringde och sjukanmälde mig. Så idag ska jag bara ta det lugnt, försöka få bort det onda i magen och hitta tillbaka till tänket att jag bara kan göra 1 sak i taget och så vidare. Det vet jag ju så klart, men ibland är det ändå svårt att leva efter…

Jag hoppas och tror att det är klokt att lyssna på kroppen och vara hemma nu någon eller några dagar, istället för att kämpa på tills jag brakar helt. Då tar det så mycket längre tid att hämta sig igen. Så nu ska jag vara snäll mot mig, göra saker som känns bra och bara vila.

2 reaktioner på ”Älskar mitt jobb

  1. Du tänker så rätt! Du är viktig och ska räcka länge! Du och familjen är viktigast och ni behöver varandra! Jobbet finns alltid kvar. Jag vet… Kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s