Gjort det jag är bäst på

Idag har jag bara gjort det jag gör bäst. Ingenting!! Eller, jag har ju läst. Liggandes i soffan eller sittandes vid matbordet. Hade en tanke att jag skulle höstfixa balkongen, kanske. Eller baka fröknäcke. Men nä, jag har verkligen bara slappat. Har lite småont i magen, kanske lite magkatarr? Och är så trött, så jag har inget dåligt samvete, jag fortsätter ta det lugnt.

Bossen ringde tidigare, och sa att jag skulle ta hand om mig och inte känna någon press. Han är bra, och det är övriga chefer oxå. De är klart medvetna om situationen, och påpekar att de inte alls förväntar sig att vi ska öka takten. Åtgärder är tagna för att vi ska få en rimligare arbetsbörda snart, så jag vill fasiken inte snubbla nu, strax innan målsnöret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s