Phu, vilken tur!!!

Jag har tänt en massa ljus i vardagsrummet. Några har visst legat och kroknat i lådan…

Lite annorlunda… Ja ja, de lyser upp fint ändå!

När jag hade tänt en hel skrälldus ljus så sjönk jag ner i soffan.

Och då var det tur att jag inte är magsjuk, för då kan jag säga att jag hade gjort i brallan! Min brandvarnare satte igång, och den har (upptäckte jag när jag nu hörde den första gången) en väldigt hög och gäll ton!!! Så, tur att jag inte var nödig eller har hjärtproblem, då kunde det ha slutat illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s