Bossen är bra

Bossen; -Du är ju en förebild för de som inte jobbat så länge.

Jag; -Oj, tack, vem hade trott att jag skulle bli en förebild?

Bossen; – Inte jag!!

Ehhh, jaha.. Tack, eller?? Fniss!! Det här var ett tag sen, och vi skrattade gott åt hans spontana svar.

Idag däremot så vägde han upp för det. Han var på utbildning igår när jag kom tillbaka, så idag så satte vi oss och pratade lite. Om stressen, vad jag behöver, vad han kan göra och så vidare. Ett bra samtal!

Sen hade han ett antal samtal med mina kollegor och det gick i ett för honom såg jag. Ändå kommer han framåt eftermiddagen och ber mig komma en stund. Så tar han fram mina kundomdömmen som jag fått den senaste månaden.

– Så här bra siffror har du under den här tiden som det har varit extremt mycket, och du känner dig stressad. Så bra omdömen ,så jag vill att du tittar på dem och hoppas att det kan få dig att inse att det är bra!

Det var verkligen fint, och han har rätt, det kändes verkligen bra att se det! Han är inte så tokig, den där Bossen!

Nu har vi haft AW med musikquiz. Mitt lag vann!! Fast i ärlighetens namn var det inte tack vare mig… Men kul var det! Drack ett glas vin, åt lite grönsaksdipp och fröknäcke som en kollega bakat och babblade lite med kollegorna. Mysigt avslut på dagen! Nu ska jag hem och bara slöa i soffan resten av kvällen. Hoppas ni har en bra kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s