Undrens tid är inte förbi

När jag kom till jobbet idag så skulle jag ta en kopp kaffe. Jag har ju mitt eget pulverkaffe och egen mjölk. Och jag var säker på att jag hade mjölk kvar sen förra veckan. Men nä… Stod ingen mjölk med mitt namn på i kylen! Först tänkte jag hälla ut kaffet då, och ta en kopp te i stället. Men så tog jag en smutt. Hmmm, jo det kan nog gå. I med en ”plutt” till bara, så var det helt okej!

Så nu dricker jag alltså till och med svart kaffe! Visserligen svagt och med pluttar, men ändå!

Pluttar var min mormors ord för sacketter. Hon hade alltid såna och sa pluttar. Så det säger jag med!

2 reaktioner på ”Undrens tid är inte förbi

  1. Du menar att du har hemopestas i ? Smakar ju om möjligt ännu äckligare då….. Eller överdoserade jag men iaf.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s