Sista rycket?

Igår när jag kom hem så slet jag ur lakanen ur sängen och slängde i tvättmaskinen. Sen åt jag framför TV:n. Kollade på Anders knackar på. Och undrar vad det är för skillnad på det programmet och Arga snickaren. Det är ju precis samma upplägg? Eller missar jag nåt?

Sen tog jag fram epilatorn och tog bort hår på benen. Det kan vara sista gången, på vintern brukar jag inte orka hålla efter behåringen. Får väl se.

I morse på nyheterna pratade de om nåt som hänt och sa att polisen rubricerar det som olaga hot. Olaga hot, innebär det att det oxå finns laga hot? Och vad innebär det, i så fall? Jag tänkte att alla hot är olaga? För olaga betyder väl olaglig, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s