Kallt??

På radion sa de härom morgonen att vi har den kallaste hösten på 40 år. Brrr! Så när vi planerade för helgen så kom Anita och jag överens om att eftersom vi ska åka båt bör det bli kallt. Så vinterjacka och skor blir bäst!

Eftersom vi åker direkt från jobbet idag så tog jag alltså på mig vinterjacka och vinterkängor på en gång. Och höll på att få värmeslag innan jag kom till jobbet! Självklart så var det +10° redan vid 7 i morse!

Vänliga hälsningar från Svettproppen

2 reaktioner på ”Kallt??

  1. Ja, det var varmare i dag och jag klädde mig alldeles för varmt, men det ÄR svårt att klä sig rätt denna årstid.
    Hoppas ni får en skön helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s