Myser och fixar

Vi har det fortfarande bra här på ön!

Igår åkte vi med storbåten till grannön, med äggskalet på släp, där varvpersonalen kom och drog upp den för vintern. Sen tog vi äggskalsbåten tillbaka.

Massor av svamp! Kanske ska göra soppa?? Eller inte. ..

Igår tog vi upp badstegen. Jag började nästan gråta;Åå, nu kan man ju inte bada mer!! Sen kom badtermometer upp, men då insåg jag att jag nog ändå inte skulle bada. 10° Brrrr!! Sen ställde vi soffgruppen och uteköket på marken istället för på bryggan och slog en presenning om alltihop.

Sen satt vi och kollade film på paddan på kvällen. Så mysigt!

Idag har jag grundmålat fönsterfoder i ”mitt” rum. (Anita envisas med att kalla det gästrum…) och Anita har burit in alla utemöbler och grillar i uthus och bodar. Och så har vi satt upp taklampor och hämtar Nästanguddottern på fastlandet.

Jag har hunnit med en praktvurpa oxå… Sprang ut i flipflops och skulle fråga Anita en sak. När jag står på klipphällen som var blöt efter nattens regn så bara försvinner fötterna plötsligt. Och jag landar på baken, mest vänster sida och axel/arm. Som tur är drämde jag inte i skallen! Phu!!

Nu har vi bara mys kvar resten av dagen och kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s