Tack och hej

Igår sent på eftermiddagen satte Anita och jag oss i bubbelpoolen och njöt. Så himla mysigt!! Först satt vi och tittade ut över vattnet, sen när det blev mörkt så släkte vi belysningen i poolen, och hade bara en lykta tänd på trädäcket. Så härligt att sitta i månskenet och njuta!

På kvällen så såg vi en film på paddan. Oxå mysigt.

Idag var det strålande sol!

Vi tog ut frukostkaffet och satt och bara njöt. Helt stilla, vi behövde inte ens jacka på oss. Så skönt! Men sen satte vi fart! Jag målade ett varv till på fönstret, vi tömde kyl och frys och stängde av dem. Rensade i skafferiet, och förpackade om en del. Och sist stängde vi av vattnet och tömde poolen. Och sen packade vi äggskalet och tuffade mot fastlandet.

Nu har jag precis landat hemma i soffan. Jag stannade och handlade lite på vägen hem, och så har jag slängt in en maskin tvätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s