Jag, ett under av effektivitet

Idag började jag jobba 14, så jag gick upp klockan 8. Slängde in en laddning tvätt och så satte jag mig och åt frukost. Läste bloggar samtidigt och tog det lugnt.

Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Tog med dra-maten-kärran och knatade till centrum och hämtade Sangria som jag beställt på Systemet, hämtade ut 2 paket och sen klippte jag mig. Har tröttnat på kaluffsen, så nu rök den! Eller ja, jag har så klart en del hår kvar.

Sen hem igen, öppnade paketen och provade jackan jag skickat efter. Den var kanon! I det andra paketet var en väska, och den var oxå kanon. Om den går att få bort lukten ur, bara… Den luktar döläbbigt! Jag hängde ut den en stund, men det hjälpte inte. Så sprayade jag med skodeo, som ska ta bort dålig lukt, och så har jag låtit den stå framme när jag gick och hoppas det ska vädras bort.

Sen tog jag med mig 3 fulla pappkassar och gick till miljöstugan och sorterade avfallet i rätt kärl. Och sen åkte jag till jobbet. När jag klev av på stationen vid jobbet skulle jag köpa lunch, men då kom jag på att plånboken låg kvar i dra-maten!! O no!! Som tur är kan jag betala med passerkortet i jobbets café eller lunchrestaurang. Så då kunde jag köpa nåt där!

Nu ska jag bara komma ihåg att ta plånboken ur dra-maten när jag kommer hem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s