Väskan

När jag kom hem igår så sniffade jag på nya väskan. Jo då, lukten hade i stort sätt vädrats ur!! Yeeeiii!!

Så jag satte igång och flyttade över sakerna från den gamla, trasiga, väskan till den nya.

Massa bra fack så att allt inte ligger huller om buller. Jag hittar det jag ska ha utan att behöva rota som en tok! Så himla smart! Och vet ni vad? Det är egentligen inte en handväska.

Det är en skötväska!! Jag är ju så smart, som kom på att det så klart är det jag ska ha! Jag vill ju ha en stor väska som en bok och eventuell matlåda får plats i. Och många fack! Det har ju skötväskor. Googlade och hittade den här. Perfekt!

9 reaktioner på ”Väskan

 1. Jag stickar och bland stickerskor så är det rätt vanligt att köpa skötväskor (eller verktygsväskor) just för att de har så bra uppdelningar och fack.
  Jag håller helt med dig, en bra handväska ska ha många fack så att det är lätt att hitta det man behöver. Jag har en väska som jag döpt till ”svarta hålet” för det är en hög väska med ganska liten öppning upptill, bara ett litet fack och svart foder. Allt hamnar på botten och det är bara att glömma att man ser vad som ligger i den, så lägger du ner något så försvinner det utom synhåll.

  Gilla

  1. Hahaha, svarta hålet!! Bra benämning!!
   Men vet du, Jag Har hängt en liten sån där lampa som man kan ha i stället för reflex reflex ner i väskan. Så när jag behöver så klämmer jag på den tills den lyser med fast sken så ser jag lättare! Smart va?

   Gilla

   1. Det där med lampan är smart, jag har tänkt göra det, men det blir inte av. Förr hade jag en liten lampa i väskan som går att använda till det eller när man kommer hem och lampan inte tänds och man inte ser nyckelhålet . Jag undrar vart den lampan har tagit vägen …

    Gilla

   2. Exakt, då behöver man oxå en liten lampa. Jag brukade ha en sån liten på nyckelknippa med bilnyckeln. Den tog slut och jag har inte kommit mig för att skaffa en ny…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s