Dåligt val av dag

Igår jobbade jag till 18, och sen åkte jag direkt till MOS (Mall of Scandinavia) i Solna. Skulle möta Anita och Nästanguddottern där. Redan på pendeltåget var det mycket folk, och de flesta gick liksom jag av i Solna och gick mot MOS.

Inne i MOS var det M A S S O R av folk! MASSOR! Många i Sverige-tröjor och flaggor målade i ansiktet, och en hel del med Spanien-tröjor och flaggor. Det visade sig att det visst var match på Friends. Och innan matchen ville alla, både supportrar och vi andra, äta. Knökfullt på varenda restaurang.

Jag ställde mig i kö till Caliente, och messade de andra att komma dit. När de kom så stod vi i kö ett tag till, men till slut fick vi bord. Maten var som vanligt väldigt god! Och det var även sangrian! 😉

När vi hade ätit klart så hade det tunnats ut lite med folk. De som skulle till matchen hade nog dragit sig till Friends. Så nu kunde man gå utan att knuffas hit och dit. Phu!

Vi kikade liten affärer innan vi åkte hemmåt. Fick skjuts ända hem av Anita.

Nästa gång jag ska till MOS så ska jag baske mig kolla först om det är nåt arrangemang på Friends. För det var en ljudnivå och trångt så man knappt orkade med!

Men det var, som vanligt, mysigt att träffas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s