Allt väl

I morse var jag på kontroll hos min husläkare. Jag var ju och lämnade en hel massa rör med blod och urinprov förra veckan. Och idag fick jag veta att allt såg väldigt bra ut! Mina världen var kanon, och jag ligger till och med högt på vitamin B, så de ska jag nu bara ta varannan dag. Det är inte skadligt att ha höga värden av dem, men det är onödigt.

Så det kändes superbra!!

Sen tog jag bilen till jobbet, och var beredd på att få leta parkering ett bra tag. Man brukar få vara här i ottan för att få plats! Så jag tänkte att jag har väl tur om jag får en betalplats på gatan… Men det fanns 1 ruta ledig på personalparkeringen!! Måste vara min turdag! Kanske det är idag vi vinner storkovan på EuroJackpot! Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s