Varför gråter inte Emma?

Jag läser en så bra bok nu. Varför gråter inte Emma, om mamman i Arboga som blev attackerad i sitt hem av ”tyskan” och vars barn blev mördade. Minns ni?? Det stod massor i tidningarna om det när det hände.


Här har hon skrivit om händelsen, om hur det var innan, under tiden och efteråt. Otäckt, ofattbart och hemskt. Så klart. Men också väldigt intressant läsning. Hur olika man sörjer och reagerar. Hennes pappa verkar vara en fantastisk person. Jag minns att han ofta förekom på TV när allt det här hände. Och i boken bekräftas min bild av honom som en väldigt omhändertagande och trygg person.
Jag har en bit kvar att läsa, och jag har svårt att lägga boken ifrån mig. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan göra något sånt här? Slå små barn, knappt 2 och 4 år gamla bara, med en hammare? Hur är man funtad?? Eller snarare inte funtad, kanske…

6 reaktioner på ”Varför gråter inte Emma?

      1. Ja, jag håller med, och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Allt kring Emma och barnen är beskrivet som att det bara var rosenskimrande. Även om boken berättar om Sagas tsrmproblem och Emmas och barnens pappas problem, så är det ändå liksom beskrivet på ett pluttinuttigt sätt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s