Älskade ungar

Systeryster, Svågern och jag tog en lång promenad i solen idag. Så skönt ute, jag hade för mycket kläder på mig så jag blev svettig. Men vad gör det, skönt med sol och ljummet ute!

Lillpudding kom och satte sig nära, nära i soffan, och han vill att vi bestämmer en dag då vi hittar på nåt, han och jag. Gärna!! Och när jag skulle åka så kom han och kramade mig länge. – Bara lite till, sa han och höll kvar. Goaste Lillpudding!!! Även Storpudding kommer och kramas med moster. Det är så himla mysigt!!

De är helt klar favoritsystersonen och favoritsysterdottern!! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s