Från Långtbortistan till Mittispenaten

Från Systeryster åkte jag och plockade upp Pappsen igår. Vi ställde in GPS:en och följde anvisningarna från motorväg till mindre och mindre väg tills vi var på en liten slingrig och smal grusväg. Förbi kohagar, hästhagar, tomma fält och sen till slut var vi hemma hos Kussesin. Hon bor sen en tid tillbaka i ett litet, jättegulligt, hus ute på landet. Det ligger några hus runt i kring, men mest är det ko- och hästhagar där. Och en del skog.

Kussesin fyller snart år, så Faster, Farbror och Kussesinbror med fru och Kussesinsson med flickvän var oxå där. Så mysigt att träffa alla, det blir tyvärr inte så ofta. Kramade om Faster lite extra, dels för att hon är så go, men oxå för att hon fyllde år i fredags. Systeryster och jag ringde henne och sjöng, men det är väl tveksamt om det är något positivt… Så ett par kramar kändes bra!

Över till något helt annat. Idag har ju många någon form av bokstavskombination, och vi pratade om det i fredags. Då kom Svågern på att det har jag oxå, L A T, har jag tydligen. Förstår inte vad han menar??? Skulle jag?? 😉

Idag har jag slängt in en stor hög med tvätt i maskinen, och så ska jag ta hand om blommorna och plocka lite här hemma. Lite allmänt småfix som behöver göras. Ska alltså inte låta LAT ta över, trots att det vore mysigt att ligga i soffan denna gråa söndag, med en bok, tända ljus och lite musik i bakgrunden. Nej då, här ska det minsann fixas! Fast det kommer inte utföras stordåd, nån måtta får det vara!

12 reaktioner på ”Från Långtbortistan till Mittispenaten

 1. Hej Måste bara få säga att det är så roligt att läsa din blogg. Du känns så genuint go på nåt vis.
  Du känns lika vacker på insidan som du ser ut på utsidan. Ha en bra dag.

  Gilla

  1. Jag är glad att du gillar min blogg, och jag tycker man kan skämta om det mesta. Särskilt när det är sug själv man skojar om. Men jag tar till mig din kritik.

   Gilla

   1. Nä, vi pratade om olika diagnoser, då en av en av oss har en diagnos. D0 skojade Svågern och sa att jag har en jag med, eftersom jag är en latmask.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s