Så himla bra

De där randiga byxorna, lite vida och med resår i midjan, som jag köpte för några veckor sedan. Jag älskar ju dem! Funderade starkt att köpa 1 par till, för när de blir utslitna kommer jag bli förtvivlad. Loggade in på KappAhls websida och letade bland byxor, och hittade dem. Och, de fanns även i helsvart!! Jag blev så glad! Så de beställdes direkt.

Och idag fick jag upp ett erbjudande på Facebook om att få 6 nummer av Amelia, en massa Cetaphilprodukter och en rengöringsborste för 258 kronor. Yeeei!! Jag har tänkt köpa fler, för snart, men inte än, är ansiktscremen slut. Och enbart den kostar drygt 100 kronor så det här är ett kanonerbjudande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s