Slut i rutan

Idag har jag jobbat lång dag, 7.45 till 17. Eftersom vi inte gör det jämt så känns det som en lång dag. Dessutom så har vi jobbat på som små tokar för att komma ikapp med uppgifter vi släpat efter med idag. Och det har verkligen gett resultat!

Men, på eftermiddagen behövde 2 av våra nyanställda få hjälp att lära sig 1 grej. Och det är nåt jag väl kan, men som jag inte gjort på några år. Så en aning ringrostig… Stackars dem, de hade ju aldrig gjort detta innan och så bli upplärd av nån som måste ha verkat helt förvirrad! Undrar hur mycket de förstod?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s