Som Mary Poppins

Jag har ju en sån där väska som Mary Poppins har, man kan dra fram i princip allt nån frågar efter ur den. Samma sak med mitt skåp på jobbet.

Alla har varsitt skåp (Ja, de flesta i alla fall, det är några som inte fått nåt) och det står namn på dem. På mitt skåp sitter dessutom en lapp som det står ”Centralförråd” på. Där finns det mesta! Och jag har det aldrig låst, så att kollegorna kan komma in och låna saker. Jag har sagt att så länge de lägger tillbaka så kommer jag ha olåst, och nu har det fungerat ett par år.

Ryktet om mitt skåp har tydligen spridits, för idag kom en kollega från en annan avdelning och frågade om jag har en stjärnskruvmejsel att låna ut. Men tyvärr, det finns faktiskt inte i mitt skåp.

2 reaktioner på ”Som Mary Poppins

  1. Haha, precis som mitt skåp. Finns lite av varje. Måttband, sykit, superlim, you name it. Alla kollegor vet varde ska kolla. Jag kan till och med trolla fram ett liftkort?! Fråga mig inte varför, men bra o ha kanske.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s