Fredagsmys med Nettis och Korven

Åkte hem och duschade och drog på mig bekväma(re) kläder efter jobbet igår. Sen satte jag mig i Silverpilen och drog hem till Nettis och Korven. Bäbis var hos Don Pedro och Toyboy på AW. Så det var bara vi 3. Korven hade väntat på mig och sken upp som en sol när jag klev in. Gullunge!!
Vi knatade ner till mathaket vd dem och åt och sen knatade vi hem igen och slog ner bakarna i soffan.


Vi dukade fram Cola Zero (till oss vuxna), jordnötsbågar och glass (till Korven). Och sen kollade Korven på film på mobilen och Nettis och jag kollade på filmen om Elton John. Så sorglig. Men skönt att få veta att han varit nykter i 28 år och verkar ha fått ordning på livet, så att han förhoppningsvis mår bra nu.
När Korven stoppats i säng så kollade vi även på Bohemien Rhapsody. Så himla jättebra!!! Jag gillade Queen, och Freddie Mercury när jag var yngre, och deras låtar är ju absolut fortfarande skitbra! Så sorgligt att Freddie dog så ung. När filmen var slut så kollade vi även på en del musikvideor med Queen. Häftigt!!
Toyboy kom hem och var en aning sliten. He he!! Tufft med bastu med kollegorna, tydligen. Jag åkte hemåt och stoppade mig i säng, och hann bara läsa nån sida innan ögonen började klippa, så jag släckte och somnade.
Vaknade strax före 10 och låg en stund och drog mig innan jag gick upp. Älskar att sova och få vakna av mig själv och sen dra mig en stund! Nu har jag ätit frukost och läst bloggar. Ska ta och vika en stooor hög med tvätt idag, det är dagens uppgift.

Jag tror att jag har avokado så jag klarar mig över helgen. Kanske…