Ändrade planer

Idag skulle jag träffat en vän, men jag vaknade och kraxar och det sticker i halsen. Så jag avbokade det och har bara varit inne och sett på TV och läst hela dagen. Carina ringde och hon frågade om jag druckit whiskey och rökt cigarr när hon hörde min röst.

Anita hade med hemgjort äppelmos utan socker, men med kanel i till mig igår. Från äpplen på deras land.

Åt det med mjölk tidigare. Så himla gott! Och så mosade jag avokado och pressade i färsk vitlök i och har ätit det. Vitlök sägs ju vara bra när man är förkyld. Eller, jag är inte alls täppt eller så. Bara låter hemsk och som sagt, det liksom sticker i halsen. Så är jag inte sämre så tänker jag jobba imorgon. Måste ju inte prata o telefon, utan jag kan ju göra annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s