Ludd i hela huvudet

Jag är visserligen inte raspig i halsen längre, men jag låter fortfarande jätteförkyld. Och trots att jag inte är ett dugg täppt i näsan (Tack för det!!) så känns det som att jag har ludd i hela huvudet. Och det låter som om jag vore helt täppt när jag pratar. Och det svider lite i ögonen. Men annars är det bra!! 😉

Det har i alla fall gått bra att jobba. – Som tur är ska jag bara besvara mejl och chatt idag, så jag när jag kom. Sen ringde det på så vi hade 40 i kö, så då kom Bossen och sa att vi alla skulle hoppa in på telefon. Efter varje samtal hostade och harklade jag mig, och sen bara att besvara nästa! Men det gick det med. Bossen skrattade rått när jag beklagade mig. Sen kom han på att visst ja, han är ju min chef nu, så då sa han snabbt att det lät så bra så, och självklart skulle jag ju gå hem om jag mådde dåligt.

Ja, nu ska jag i alla fall hem och jag tänker bara ta det lugnt så kanske jag är lite bättre i morgon. Hoppas jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s