Hälsningar från Snorhult

Igår när jag kom hem så bara drog jag på mig myskläderna och placerade mig i soffan. Kollade lite på Efter 5 när systrarna Graaf intervjuades och sen läste jag söndagsbilagorna.

Och så kollade jag så klart på Vår tid är nu. Den serien är så bra!! Och en av karaktärerna hade en orange skjorta med brun slips och då fick jag en minnesbild av Pappsen från när jag var liten. Han hade precis det! Slipsen tror jag var stickad, den var i alla fall lite grövre, med struktur. Ganska smal och så slutade den tvärt, inte i en spets. Festligt vad som göms i minnet!

La mig redan vid 21, läste en stund sen släckte jag och somnade. Men i natt har jag vaknat av att jag behövt snyta mig ett antal gånger. Så där kom det, nästa symtom. Kan inte hela förkylningen komma samtidigt??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s