Sämre och sämre dag för dag

När jag legat i soffan några timmar och bara blivit sämre och sämre, nyst 1 triljard gånger och snytit upp 2 paket med näsdukar, så erkände jag mig besegrad. Messade Bossen och sa att jag inte kunde jobba idag och sen ringde jag sjukanmälan.

Ögonen kliar och näsan svider… Känner mig så pigg och fräsch!

Så här var det framdukat på soffbordet igår. Ordnat för en riktig myskväll, eller hur?? Kan i alla fall tala om att den där nässprayen var superbra! Det var den billigaste, och den verkade på en gång och höll hela natten! Tycker jämt att man vaknar av att man är helt igenkorkad efter några timmar annars. Så det var skönt, att få sova ut.

Kollade så klart på Systrarna Graaf på TV igår. Älskade det, kommer sitta klistrad varje tisdag!

Jaha, nu har jag ätit frukost, nyst och snorat mig igenom den. Dags att flytta till soffan, tror jag. Tur att jag inte smittar via bloggen!