Vågar jag hoppas??

Igår stack jag inte näsan utanför dörren. Lämnade knappt soffan alls, ens… Läste och kollade på TV. Såg ett avsnitt av Älska mig, och så en massa avsnitt av Heder. Och så en långfilm med Liam Neeson, Commuter. Tänk vad man hinner se mycket på en hel dag och kväll!

Men jag tror faktiskt att jag mår bättre. Vågar knappt skriva det, då slår det väl till igen! Men jag behövde ingen nässpray i natt, och jag tror att jag känner mig lite piggare. Nu har jag ju i stort sett bara gått upp och ätit frukost än, så jag ska avvakta lite innan jag ropar hej.

Strålande sol från en klarblå himmel idag. Jag behöver ta mig till en affär, så det är ju skönt med vackert väder då! Får se hur jag känner mig kanske går en liten omväg så jag får en promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s